Trippel

Efter att jag ridit ett markarbetes pass på Lady i går så byggde jag om lite på ridbanan. Jag satte upp en trippelbarr. Kanske mest för Emils skull. Han har haft allt för många missar på trippel de senaste tävlingarna. Han har inte ridit bra alls på dem. Så jag hjälpte honom lite i gårkväll. I dag tog jag tillfälle och tränade på den med Othello. Det gick bra och Othello hoppade fint över 110cm. Jag har hoppat trippel på träning med honom förra vintern, men då va vi inte på samma nivå som i dag. Othello har känts väldigt fin nu många pass. I dag kändes han jätte fin blandat med lite mattare språng.

Det kändes lite överkurs att hoppa trippelbarren med Lady som nyss lärt sig hoppa oxrar på ca 80cm. Så jag trimmade henna bara lite på marken och över ett litet räcke och en oxer några få språng. Jag ska sätta upp en bana och hoppa med henne nu i veckan som kommer. Jag tycker att hon hoppar bättre och bättre men minst ett språng varje gång jag rider så tappar både jag och hon själv bort hennes ben och river just när vi har höjt något hål.

I morgon natt gör jag mitt första jobbpass för i sommar. Catrin kommer och rider med mig i skogen på lördag och på söndag så är det treårstest som jag och Emil tänkte att vi skulle åka och titta på. I kväll har jag ännu ett möte att åka på. Jag börjar tycka att det är möten hela tiden just nu.

​Jag gillar den här bilden på mig och Othello!!

  • 26 visningar

Gillar