Trimma

När jag red Othello i morse vid niotiden så var ju tanken att jag skulle försöka hoppa lite. Det gick inte eftersom det var massa frost som höll på att smälta. Det blev alldeles för slirigt så jag fick rida lite markarbete i stället ( vi har ingen ridbana ). Othello har ju haft en kortare period nu med lite lugnare arbete mot vad vi har haft innan dess, jag känner att den tuffa perioden gav rätt bra resultat. Galoppen har blivit mycket mer stabil och jag har mycket bättre koll. Han tar inte massa egna beslut hela tiden, det är på mina villkor. Nu ska jag gå in i en lite tuffare period igen utan att den blir allt för tuff. det är ju snart tävling och då måste han hinna ta det lite lugnt innan så att man inte bränner ut all energi på tuffare träning. Han blir fortfarande ganska trött i kroppen och lite mör efter att vi har jobbat på lite hårdare.

I morgon fredag tänkte jag att jag skulle bränna iväg till ridhuset och trimma som tusan igen. Jag tror att det bara blir Othello som åker. Jag ska försöka rida Lady hemma om det inte är slirigt! På förmiddagen ska jag även i väg för att hjälpa Hanna att löshoppa. Cylin ska följa med som lite moraliskt stöd åt Blixtra.

Jag ligger lite efter med plugget också känner jag. jag ska försöka sätta i ordning en historisk tidslinje på något sätt här hemma . Ni får se om jag lyckas få till det!

I morgon blir helt enkelt en fartfylld dag hoppas jag på. Jag ska göra allt jag kan för att försöka fylla upp den med massa nyttiga saker!

P.S. listor är inget för mig...Jag har dem nedskrivna i mitt huvud, det är inget som jag delar med mig av till alla.

🐎

  • 65 visningar

Gillar