Träns

​Hej på er alla. I dag klev jag upp tidigt som vanligt och det har bara varit häst häst häst hela dagen. Förmiddag, tävling (hjälpte bara till) och på eftermiddagen vårt eget stall och våra hästar. Jag travade på ponnyn för första gången i dag. Hon travade lite försiktigt men var inte rusig framåt på något vis. I morgon kommer syrran och får fortsätta lite med ponnyn. 

Jag putsade den gamla ponny sadeln, sadeljordar, mina skor och lite träns på kvällskvisten. Vi har en fläkt i sadelkammaren så det inte blir så kyligt när man står och grejar med sådant. Det har varit kallt i dag och snöat lite mitt på dagen. Inte så att det blivit vitt, men lite flyg i luften. 

Jag har lite strul med träns och måste plocka ihop några nya. Kazpian har ett ponny träns som är för litet till honom. Jag ska sätta ihop ett nytt. Lady har jag behov av två träns till eftersom jag har tänkt att hoppa på ett Gag. Det sitter just nu på hennes träns och jag har träns bettet på Ares träns. Jag vill gärna trimma lite hemma på träns bett och bara använda Gaget när jag hoppar eller rider ut. Ares träns har jag en remont grimma på och den gillar jag att ha på unghästar men inte på Lady när jag trimmar hemma. Jag har kollat lite på ett super snyggt träns som jag inte har sett någon som har. Det blir ett nytt träns att hoppa med. Tänker inte avslöja förrän jag har beställt det......... överraskning. Antagligen i februari eftersom januari är en månad som kostar mycket pengar!

I kväll blev det en riktig hemma kväll på soffan med tända ljus och taco. 


  • 203 visningar

Gillar