Träning

Jag har haft en vecka med lite mindre ridning än vanligt. Men en super bra dressyrlektion i torsdags. Catharina tycker att vi har vilat oss i form över vintern. Jag tränade skänkelvikning och lite skolor. Avslutade med bakdelsvändningar som jag tycker är jättesvårt. Vi kan göra det men jag blir väldigt stressad och det är därför jag känner att jag måste träna på dem. Om jag bara tänker att jag ska vända några steg så går det bra. Men om jag tänker att jag ska vända runt går det mindre bra. Det blir spretigt och stelt. Jag tror det handlar om att jag tror att jag inte kan göra dem bra. Så nu har jag bestämt att jag måste avsluta med att träna på det ett tag framöver!

I helgen kommer jag att rida desto mer. Emil åker till Göteborg tidigt i morgon, då är det jag som motionerar alla hästarna. I dag kommer Göran så det blir bara lite lättare arbete för hästarna i morgon. Men i dag ska de ridas innan han kommer. Göran är vår massör och kiropraktor till hästarna. I dag har han tre hästar som han ska kolla igenom. Ares, Kandido och Lady. Känns som om det är bra att göra så tidigt som möjligt innan tävlingarna drar igång!!

Vi har har bjudit Linnea och Johan på middag ikväll. Så vi får se om jag kan kasta ihop något bra?! Jag har ju varit sugen på potatiskaka så länge så det kommer det nog att bli, med någonting till såklart. Pajen till efterrätt har jag redan börjat snickra ihop!! 🥧

Vackra blommor som vi fick på jobbet i fredags från alla barnen 🌹

  • 62 visningar

Gillar