Träning

Jag slutade tidigt i dag och tog en stärkande tupplur efter jobbet. Sedan bar det av till gärds för att träna lite. Gärds ligger söder om Kristianstad så det ligger ca 1,5 timme bort från oss. Jag hade bokat banan på egen hand så jag var helt själv där med Emil som hjälp förstods.

Lady ska debutera en svårare klass om två veckor och det var några hinder som jag ville presentera för henne innan de dyker upp på tävling. Bland annat att hoppa ner i vattnet, koffin, och spets i kombination med upp hopp. De hade även det hindret som jag gillar allra minst på terrängbanan. Ett stort plank med ett dödsdike framför. Det var självklart det som jag och lady hade svårast för. Men vi klarade oss från att falla ner i graven och kom över det några gånger, för att vara säkra på att vi klarar av det! Jag kände att jag var tvungen att ta mig över det hindret innan jag åkte hem igen så att jag vet att jag klarar det!

Men wow vad hon hoppade och kändes fin. Spikrak precis på linjen där jag vill ha henne. Vi nötte inte så mycket utan vi tog bara några språng tills det kändes bra. Vattnet kändes som ett stort kliv framåt. Hon är så förståndig på de fasta hindren!

  • 86 visningar

Gillar