Torsdag

I kväll 17.30 håller jag låda i Mulde ridhus. Jag instruerar Knoppning, lindning och flätning! Jag har packat med mig en massa bra och ha saker!! Det är helt gratis och bara att komma om man är intresserad!

Jag har haft en mycket effektiv förmiddag i dag. Har hunnit fodra hästar, tvätta bilen, städa sadelkammaren, ridit Kovo och promenerat Othello. Kovo Kändes fin när jag red honom på Ladys träns vilket brukar funka bra. Han skummade massa ur munnen och kändes mjuk och fin. Provade att lägga teddy padden under sadeln vilket blev behagligt för oss båda. Jag har haft lite problem med att rida i Emils sadel och inte gör det saken bättre av att Kovo är så svår att sitta på i galoppen. Jag har känt av lite ryggont. I dag kändes det dock som om jag red lite bättre och kunde komma ner lite mer i sadeln. Tror att jag ska rida lite med padden och se om den gör skillnad eller om det bara var en engångsföreteelse.

Vi håller på att plöja upp några hagar för att de ska bli fina till nästa år med nytt gräs. Vi har haft en jordhög i en av hagarna som kommer att plattas ut på ridbanan eftersom den har varit lite ojämn. Vi ska platta ut den där det alltid blir en stor vattensamling. Kovo tycket att det var lite ovanligt med en stor jordhög på ridbanan.

Othello tyckte det var skönt att komma ut ur hagen som vanligt. De andra hästarna fick lite frispel och sprang som yra höns när jag gick med Othello. Till en början var Othello lite yvig han och så men sedan lunkade han på. Han tycker inte att det är jättespännande med promenader även om han tycker det är roligare än att bara gå i hagen.

​Två färska Ares bilder. Han är långhårig och ullig hela han. Han börjar bli ganska stor också!!

  • 39 visningar

Gillar

Kommentarer