Torsdag

Ja i dag har jag inte haft det lika slappt som i går. I går red jag ingen häst, i dag red jag tre. Othello, Chex och Kimmozabe. Roligt att hinna med att rida lite fler hästar i bland, Inte bara en!

Othello fick gå markarbete då det hade regnat under natten så det var lite slirigt på ridbanan på förmiddagen. Jag red med luva på honom för första gången. De var inga problem, han tyckte nog bara det var lite konstigt. Lite bak rädd var han på en del ställen men annars gick det bra. Mycket övergångar blev det för hans del.

Chex har inte gått så mycket på ett tag. Så jag red bara lite basic i alla gångarter. dock tyckte jag känna att han busade till det på ett ställe och försökte bocka lite. Han blev lite trött så jag red inte mycket mer på honom.

Kimmozabe jobbade jag mycket på att få bakbenen under. Hon är inte den mest aktiva hästen i stallet. Tyckte jag lyckades bra i både trav och galopp, så jag skuttade några små språng på henne. Ridbanan hade ju blåst torr under dagen. Jag får inte riktigt igenom högersidan på henne bara. Annars gick det helt okej! Jag hade dressyr pisken med mig som extra skänkel 😁Puttade på hennes bakben några gånger, hon vill gärna skritta om hon får välja.

  • 47 visningar

Gillar