Tisdag

Lite svalare och lite mer gjort i dag. Startade med 5km joggning. Har sakta vant mina ben (benhinnor) med löpning igen. Hela semestern har jag successivt trappat upp träningen och nu gör jag lätt 5km fyra dagar i veckan. Det känns lite tråkigt att cykla inomhus när det är sommar.

Jag har städat ur bussen lite som vi ska ha i morgon när vi åker på mini semester. Handlat och städat inne. Syrran kommer snart och ska ta hand om allt här hemma.

Tre hästar är motionerade lite lätt. Lady är den enda som inte har gjort något. Ares va pigg och framåt. Jag red lite lösgörande travarbete mellan våra terränghinder. Han va busig och jag kände på honom att han nog skulle kunna hitta på det ena och det andra. Till sist slappnade han av. Tyvärr tappade han en sko, men Emil behöver ändå sko honom.

Killawarra blev longerad lite lätt. Hon busade en hel del men till sist visade hon det jag vill se när jag longerar. En fin taktmässig framåt gripande trav på ett jämt spår. Huvudet och halsen söker sig jämt framåt och kränger inte åt något håll. Hon kämpade på bra.

Kandido joggade lite lätt hon också. Jag red liknande som jag gjorde på Ares men med färre pauser. Hon behöver också ha en sko fixad innan vi åker. Den har hamnat lite på sniskan. Isabell kommer att rida henne varje dag nu när vi är borta.

  • 104 visningar

Gillar