Tisdag

I dag blev det som planerat mycket tid i stallet. Fixade klart hela stallet på morgonen och red sedan Lady lite hemma. Synd bara att underlaget inte är det bästa. Vädret var ju underbart på förmiddagen. Hon fick jobba mycket skritt och trav övergångar. Jag vet inte vad det är med hästarna nu, de är så överladdade. Hon började med lite akrobatik, men jobbade på riktigt bra sedan. Hon brukar gå som bäst när jag rider henne själv och inte har någon annan med mig, konstigt nog.

Othello åkte jag till ridhuset med. Han kändes fin men har ju varit busig den senaste tiden. Han fick galoppera på framåt så fort att han busade till det. Tyckte att det lossnade till sist och jag fick honom lite mera avslappnad. Det blev ju ett friskt tempo och inte det bästa arbetstempot kanske. Jag känner att jag kanske borde rida honom lite oftare och få igenom styrkearbetet lite mera. Hoppas på att kunna lägga upp en bra träningsplan snart. Den kommer upp här så snart jag är klar med den.

När jag kom tillbaka till stallet så putsade jag upp lite utrustning och rengjorde transporten. Jag strödde nytt spån i hela transporten, det irriterar mig på vintrarna att det är helt ogjort när man tex tvättat bilen eller transporten. Så det fick bli nytt spån så att det luktade gott!

Jag brukar vara noga med min utrustning, men den har blivit åsidosatt den senaste tiden för att annat har varit viktigare. Det är ju så fint när det är i ordning egentligen!

I kväll har jag två lektioner att hålla så jag kommer bege mig till ridhuset straxt innan fem.

  • 59 visningar

Gillar

Kommentarer