Tips på täcken

Trassel på linjen här skulle man kunna säga! Jag har en telefon som batteriet krånglar på och appen jag använder till att skriva här krånglar också. Har förstått att det hängt i en tid.

Denna vecka har jag mycket med jobbet. Lady har gått lite småhoppning i måndags och lösgörande jobb igår. I dag och i morgon vilar hon. Sedan rider jag ett lättare pass på fredag innan helgens dressyr kurs. Det ska bli väldigt spännande.

Om ni undrar varför jag inte skriver så jättemycket om ares längre, så beror det främst på att Emil rider honom just nu. Tanken är att det är emil som ska fortsätta rida honom. Anledningen till det är att han passar emil bättre med sin teknik. Men vi brukar rida varandras hästar ändå. Så jag lär fortfarande rida honom ibland.

Jag måste införskaffa minst två nya vintertäcken efter denna vintern. Har ni några tips? Vi använder horsewear just nu. Vi har några olika modeller. Vad gillar ni bäst? Jag har också ett Pessoa (vet inte vart jag ska få tag i ett likvärdigt) vintertäcke på Rose som verkar hållbart och sverigetäcket i flugtäcken. Jag tänker att jag köper när säsongen är slut för att ha till nästa säsong.


  • 138 visningar

Gillar

Kommentarer

westyarnhillside
westyarnhillside,
Lippos täcken alla dagar i veckan 😉 Samma knäppning och sitter kanon.Finns i både 600D och 1200D. Haft dem i flera år.
nouw.com/westyarnhillside