Tips

Halva jobbveckan har gått. I måndags kändes allt som vanligt igen när jag kom hem från jobbet. Jag kommer jobba ca 6timmar mindre varje vecka fram till sista december. Så denna vecka försöker jag strukturera upp de timmarna här hemma så gått jag kan. I dag har jag hunnit med tre hästar efter jobbet!! Imorgon börjar jag kl10.30 så jag ska försöka hinna så mycket som möjligt i morgon förmiddag. Sedan är det dressyrträning på kvällen.

Här kommer ett riktigt bra Ullareds tips till er som har häst. Linnea tipsade mig om detta och det är det bästa tipset mot styngflugans ägg hittills. En ögonbryns borste/trim kniv. Går ganska lätt att pilla bort alla ägg med den. Både på benen och på kroppen. Det optimala hade varit att hitta något som gjorde att flugorna inte kommer åt att lägga äggen över huvud taget. Tips på det mottages gärna!!

I övrigt har de rätt prisvärda flugtäcken och andra småsaker på Ullared. Jag köpte grind handtag, måttband, glidpadd och en mjuk hink också. Tyvärr glömde jag köpa häst schampo och saltsten.

  • 140 visningar

Gillar