Tillbaka till 60

Ögonen gick i kors i går när jag kom hem efter att ha varit på personal fest. Vi var på ett ställe en bit bort som heter Tyrolen. Det är ett gammalt dans ställe från 60-talet. Allt bevarat i original från den tiden. Oj vad häftigt det var. Vi åt mat och lyssnade på två band som spelade. Ett var riktigt bra och ett var inte allt så jättebra, men det var trevligt. Ett ställe som jag måste visa gotlänningarna när de kommer på besök helt klart.

I dag skulle jag handla och insåg att kortet och pengarna låg kvar hemma, när jag stod i kassan..... aja bara att kasta ihop något av det som fanns hemma och handla i morgon istället. Jag kom in från stallet strax innan kl 20 så det fick bli en ägg sallad. Det var helt okej och nyttigt.

Lady gick fint i kväll, vi hittar galoppen bättre och bättre även om vi har en bit kvar. Det blir mycket kondition och styrka tills nästa tävling. Framförallt lära sig att galoppera. I går han jag inte rida eftersom jag skulle iväg på personal fest.

Jag har lite ide torka just nu, så om ni vill läsa om något särskilt, kommentera eller fråga gärna!

Innan jobbet plockade jag blommor till midsommarstången. Vi har firat och dansat med barnen på jobbet i dag. Jag vet inte om det kommer att bli något jätte firande i år för vår del. Det beror på vädret, är det bra så kanske vi cyklar en vända in till byn. 

  • 118 visningar

Gillar