Tillbaka igen

Hej! jag har bara tagit lite sportlov ifrån bloggen, men nu hoppas jag på att vara tillbaka igen. Det har varit mycket att göra sedan jag bloggade sist, så det har bara blivit så att jag har prioriterat annat.

Jag och Emil har i dag varit i ridhuset med transporten full av hästar (3st). Jag fick till ett pass som jag behövde på Lady inför morgondagens tävling. Ja i morgon rider jag årets första tävling. Ridningen har varit ganska mycket på mitt dåliga självförtroende denna vecka men i dag var det bättre och jag känner att jag är lite bra på att rida igen. Emil hoppade Kandido för första gången i dag (efter att jag tvingat honom lite), hela 30 cm i galopp och hon gjorde riktigt fina språng!

När vi kom hem från ridhuset tänkte vi motionera de andra två som inte kommit riktigt lika långt i utbildningen, men tji fick vi. Ares lossar sina framtänder och väntar på att få en peng från tandfeen. Vi blev först lite förskräckta både jag och Emil men efter ett samtal till veterinären konstaterade vi att vi lärt oss något nytt, hästarna ska tappa sina framtänder när de är ca 2,5år. Det har vi missat båda två eftersom vi inte brukar starta med hästarna så tidigt som vi har gjort i år! Ares får vila ca 2-3 veckor tills gaddarna har kommit ut igen! Kazpian travade med mig på ryggen i dag, han var lite försiktig och kändes lite som en korsning mellan Ål och KO. Det positiva i att Ares lossar tänder är att de hinner lossa i tid innan treårstestet och att Kazpian får lite mer tid just nu.

Jag har näsan glömt hur man packar till tävling. Hela kvällen har jag yrt runt packat och putsat. Jag hittade en massa saker som jag hade glömt bort att jag hade. Blad annat ett jättefint länd täcke som jag har vunnit med Othello. Det fick givetvis bli ned packat! Nu är det bara min tävlingsutstyrsel kvar att packa ner. Allt är tvättat och fint sedan säsongen slutade så klart!!

I kväll blir det taco kväll!

Fina Lady från igår!

  • 154 visningar

Gillar