Tillbaka

Jag har inte varit så aktiv här den senaste tiden. Vad det beror på vet jag inte riktigt... nu är jag här i alla fall. I veckan har jag tränat lite hästar. Tyvärr har jag två som har fått ofrivillig vila på grund av lite olika anledningar. Men det finns ju som sagt en del att rida ändå. Så nu har jag tre stycken som rids. Ja det va fem innan även om alla inte rida lika mycket och intensivt.

Jag har haft lite sena kvällsmöten och folk här omkring är sjukare än aldrig förr. Är det hösten som gör det? Började själv känna mig seg nu ikväll. Har satt igång med ingefära shot igen. Mest för att se om det får igång min energi igen. Sist hjälpte det enormt mycket!

I dag har jag varit i Tingsryd med Linnea efter jobbet. Hon bytte in sin sadel och jag köpte spån och torv. Ikväll gjorde jag vegetariska matlådor. Med stroganoff och ris. Vi äter inte bara vegetarisk mat, men vi äter inte kött så ofta. Kanske en gång i veckan kött och resten vegetariskt. Det passar mig perfekt eftersom jag aldrig varit ett super fan av kött.

Imorgon tränar jag dressyr i Växjö och sedan måste jag plugga dressyrprogram. Det är tävling i helgen.

Det jag skulle ha gjort i kväll istället för att gå och lägga mig tidigt är att städa. Misstänker att det blir en fredag till det istället. Då har jag missat en veckostädning och sovrummet är invaderat av flugor på golvet. 🦟

  • 96 visningar

Gillar