Tid

Det blev en liten håla på några dagar utan inlägg. Det beror på många saker. Men det finns också mycket att göra. Jag har tränat en del själv och i veckan ska jag träna för Olof igen.

Jag är klar med alla tre fönsterkarmar som ska installeras i garderoben. Nu håller jag på med fönstren tyvärr sprack en ruta i går, tur att vi har flera i reserv. Jag tar lite bilder så ni kan få se före, under och efterbilder. Vi åkte till byggshoppen igår och handlade reglar och isolering. Tyvärr hade dem inte allt som vi behövde för att starta upp med att klä garderoben invändigt.

Den rangliga plasten som skulle föreställa ett växthus höll tillräckligt varmt för växterna när vi vaknade med snö på morgonen. Igår blev gräset klippt och det luktar sommar....

Hästarna hade vila hela förra veckan. De behövde en paus kände vi. Men i söndags hoppade jag lite på Rose. Hon kändes modig då hon behöver ha lite hinder för att engagera sig. Lady ska hoppa idag och Kazaro. Kazaro känns fin men han behöver ha lite flera språng för att slappna av och för att hitta sitt mod.

Egen träning, hästar och renovering är det som fyller all tid.

  • 36 visningar

Gillar

Kommentarer