Terräng

I går var vi som sagt vid Peter Thomsen och tränade terräng. Peter har ridit OS och är Malins första arbetsgivare i Tyskland efter att hon flyttade hit för många år sedan (inte längre). Han skulle ha varit med på det senaste OS:et men hans häst skadade sig precis innan de skulle åka. Jag hade lady med mig och det var första gången för henne på terrängbanan och att åka stor lastbil!

Lady hoppade som om hon har gjort detta hela livet. Jag måste låta henne tänka lite mera själv bara. Vattnet gjorde hon hur bra som helst med hinder ut och allt. Hon verkade också gilla att åka lastbil!!

Jag var klar i stallet kl 22.30 i går kväll för att jag kände att jag ville fixa alla blöta saker på kvällen. Kyla lite ben och putsa. I dag fick lady en ledig dag.

Jag är så nöjd med henne och jag blir så sugen på att träna vidare. I morgon eller på lördag ska malin hjälpa mig lite med hoppningen. Det var ett tag sedan som jag hoppade lite mer.

Jag kanske ska ta upp tävlandet i fälttävlan igen trots allt? Eller vad tycker ni? Med någon träning till borde vi kunna vara startklara för debutant klass tycker jag. Frågan är bara om det är värt det, allt resande med båt till fastlandet. Tveksamt.

  • 0 visningar

Gillar

Kommentarer