Te och honung i stora lass

Masade mig upp i morse till ett varmt väder. Några av hästarna fick täckena av och gå glada ut i hagen. Cylin fick lite spa i går. Hon känner sig lite bortglömd kan jag tro. I dag såg hon gladare ut i alla fall. Hon har börjat fylla juvren också. det går nog fort nu på slutet.

I dag ska det bli härligt att bara åka till skolan en stund mitt på dagen för att Tumma afrikansk trumma. sedan hem till det vackra vädret igen. Borde kanske börja på tentan i kväll när Emil är iväg och tränar. Men ska försöka hinna med en ridtur på eftermiddagen. I går blev det årets första galoppjobb utan snö, Othello var helt slut lika så jag med min förkylning och rinnande näsa! 

Te och honung i stora lass.

Angående Cylin så har jag nu bestämt mig för att inte betäcka om henne i år, det blir i så fall tidigt i nästa år i stället. Då hinner jag fundera på en ny hingst och se hur den första fölisen blev. Ja man kan ju inte se så mycket när dem är små och söta men jag hinner i alla fall med en tankeprocess till att att välja ny hingst.  Om jag ska betäcka om henne, jag hinner kanske ångra mig.

Fighting Alpha 1190

  • 46 visningar

Gillar