Te och honung

Emil åkte i förmiddags och jag fixade stallet. Jag tvättade också det lilla stallet som inte blev gjort tidigare i sommar. Stora stallet är dock lika skitigt igen eftersom vi har haft hästarna inne om nätterna hela sommaren. Det gick fortare än jag trodde att tvätta. Det är ju bara fyra boxar, hälften av det stora stallet. Pluss att det gick mycket lättare att tömma stallet på vatten när man bara kan sopa ut allt genom dörren.

Det har småregnat hela dagen, så jag har passat på att sitta inne under en filt med en bok och massa katter i knät. Super mysigt! Har hällt i mig te och honung hela dagen. Det kliar oroväckande i halsen....

I kväll red jag Ares och kandido. De fick gå varsitt lösgörande pass på ridbanan med fram och avskrittning på gräs. Ares känns grymt mycket bättre efter att Emil har ridit på honom. Jag fick till en helt ok galopp i dag. Traven har varit bra den senaste tiden, men galoppen har inte känts så här bra. Kandido kändes fin hon också. Jag jobbade bara på att kontrollera bogarna och få henne rakriktad. Sätter man galoppen tidigt i passet så känns hon mycket bättre att rida.

Nu ska jag helg mysa i soffan hela kvällen innan det är dags att natta hästarna! ❤️

  • 112 visningar

Gillar

Kommentarer