Tävlingshelg

Ja som många andra så har jag varit på sommarens första tävling i helgen. Jag har varit i lammhult och tävlat dressyr la och msv i går och en klass msv i dag. Jag blev tvåa i la klassen i går och har varit i mitten av resultatlistan i de andra klasserna. Lady känns fin! Jag är nöjd med oss. Känner mig inte som om det har varit ett långt uppehåll från tävlandet. Det kändes precis som vanligt att gå in på banan.

I övrigt så har jag hunnit en hel del annat. Lammhult ligger ca 45 min bort så det är ingen längre sträcka.

Jag har trappat upp lite löpning igen. I början på veckan va jag hos naprapaten och nu känner jag mig som en ny människa igen. Jag har en tid haft problem med ländryggen men nu känns det bra igen. Så jag kör igång med löpning lagom en vecka innan semestern.

Jag har städat lite här hemma och rensat undan på altanen. Suttit ute och läst några kapitel i min bok. Fixat i trädgården och varit på middag hos Linnea och Johan. Jag har också beställt hem lite saker som kommer med posten i veckan. Spännande med paket så klart.

Unghästarna är färdiga för leverans till Gotland vilken dag som helst. De är ridna i skritt och trav. Emil ska boka in sin resa när det passar in i hans schema. Nu går jag in på min sista jobbvecka innan semestern. Försöker hålla tempot uppe in i det sista.

  • 74 visningar

Gillar

Kommentarer