Tävlingshelg?

Det va meningen att jag och Emil skulle tävla både lördag och söndag denna helg. Men ibland blir det inte som man har tänkt sig....

I lördags lastade vi hästarna och åkte iväg. Efter ca en timme straxt innan Värnamo stannar bilen och sprutar diesel i hela motorn. Suck. Vad gör vi? Sa Emil. Det fick bli livlinan ring en vän!! Fram med telefonboken och ringa de vi känner. Bärgaren skulle ta oss till närmaste verkstad, men det är svårt att hitta en verkstad som tar in riktiga hästar! Så det hela slutade med att en av Emils kunder ställde upp och körde oss och hästarna hem. Sedan fick vi låna ett bilsläp av vår veterinär. Så Emil tog en annan bil för att hämta hem den trasiga bilen på släpet. Hästarna såg lite snopna ut när de lastades ur hemma igen, de hade antagligen inte märkt någonting. Tur att det finns folk som ställer upp!!

I dag kom vi i alla fall fram till tävlingsplatsen. Men själva tävlandet kunde ha gått bättre. Emil utgick i sin klass. Jag hade två ner i 110 och fyra ner i 120. Sista rundan kändes bättre än sist, så jag hoppas att det lossnar för oss snart. Det kändes verkligen som om vi var på gång innan Corona uppehållet. Så det är bara att försöka hitta tillbaka till den känslan.

  • 131 visningar

Gillar

Kommentarer