Tävlings helg

Det känns inte som om jag har gjort så mycket denna helg. Men när jag tänker tillbaka så blev det lite fixat ändå. Det började med att Göran kom i lördags morse kl 9. Jag tänkte att det är ju bra att va uppe i tid, ha hunnit ge alla hö och sånt innan han kommer. Vaknade av mig själv halv sju av att solstrålarna värmde mig. Så ja jag han med lite av varje innan han kom.

Han tittade på Ares och Merlot. Det fanns lite att jobba på med båda två. Så nu tränar vi igen med lite bättre förutsättningar.

Sedan fixade jag lite matsäck till dagens tävling. Det blev taco paj, havrebollar och två frallor. Lite kex och några godisar fick också åka med. Det va begränsad kafeteria på tävlingsplatsen. Det kändes ändå väl tilltaget när vi kom dit. Men för oss gick det bra att ta med eget!

Jag red på Rose hon kändes som vanligt, men hon byter sina tänder just nu. Det innebär att hon ändrar sin kropp och att käken växer. Så jag får helt enkelt ta det lite försiktigt. Rider ca 10 min så det borde inte vara så påfrestande.

Emil och jag hade riktigt bra rundor idag. Kandido fick sin första placering i 1m. Och jag hade näst snabbast tid men ett ner i kombination i 110klassen. Supernöjd med min omhoppning annars.

Gislaved bjöd på strålande sol ☀️ och vindstilla. Så jag passade på att njuta av solen lite mellan klasserna. Solenergi är väl investerat såhär års har jag hört.

Det som blev gjort hemma idag va att ridbanan blev ompysslad, harvad och vält. Nyttigt och redo för en hel vecka med bra väder!! Inte regn så långt väderappen kan nå!

Nu är bara allt tråkigt kvar till imorgon. Att snygga upp, veckostädningen har blivit framflyttad!!!

  • 95 visningar

Gillar