Tävling

Så var årets första tävling avklarad på min nya ”hemma klubb” växjöortens fältritt klubb . Det känns lite konstigt att rida för en ny klubb, men också bra att ha nära till träning där.

Årets första start kändes lite mesig. I LB2 red jag alldeles för mesigt men lyckades hålla i en hel del svåra saker. Tex skritten som jag är dålig på att rida satt super. Efter att ha sett några starter i 3timmar, så kände jag mig super taggad att rida bättre i LA3. Halva startfältet samlades i hörnet av läktaren för att titta på mig. Jag red bra tyckte jag själv och va första utan placering när sista ryttaren i klassen startat. Jag hade några betydelsefulla missar men jag höll ihop det utan katastrof. Lady kändes super fin och jag måste ha lite press på mig själv för att prestera på topp. Nytt program, ny klubb, ny tränare och nya domare.

Födelsedags presenten från Emeline, det nya dressyr schabraket satt som en smäck på lady. Jag fick även ett schabrak (hopp) och en luva av Bella i present, så luvan använde jag i dag. Mamma har tagit bilderna, det är därför min rumpa kom med på bild!! 😉 nu har mamma och pappa åkt hem till Gotland igen. Men det brukar inte dröja så länge innan vi ses igen!

  • 129 visningar

Gillar