Tävling

I går var det tävling nästan på hemmaplan (i Havdhem). Othello glimmade till och gjorde två felfria rundor. 90 klassen tyckte jag inte att jag hade någon bra runda i, men bommarna låg kvar och det är ju det som räknas. Jag hade honom inte riktigt framme och det blev lite av och på, fick två dåliga språng men resten var helt okej!

I 1.00m klassen var allt bättre. Jag hade en kanonbra framhoppning och han glänste. Inne på banan blev han mer som vanligt (lite på och framåt) och det fick mig att känna mig som hemma igen! Jag måste ha honom framme för att få fina språng. Jag måste rida honom in i handen och våga ha honom stark! Han satte alla avstånd på rätt antal språng. Jag tyckte även att jag lyckades vägleda honom dit på ett korrekt vis. 6 språng framåt på en linje och 6 språng tillbaka på en båge. Det var de två relaterade avstånden som fanns. Kombinationen susade han igenom, kommer man in så kommer man ut! Känner att jag låter nöjd när jag skriver detta!!

Jag gav honom inte de bästa förutsättningarna till denna tävling kan jag dock tycka. Jag har inte hoppat sedan KM och han behöver hoppa för att hålla sig på mattan. Men han visade att det gick ändå!

Jag anmälde honom till säsongens sista tävling direkt när jag kom hem. 90 och 100 i visby den 14 november. Nästa år kommer det nya mål! Jag tror att jag har målen klara för mig, men jag ska grubbla lite till innan jag publicerar dem här. Jag är ju extremt målmedveten som ni vet!

Ja jag har nått mitt mål jag satte upp för året. Othello skulle gå felfria 100cm klasser i år och nu har vi flera felfria och KM vinst. Det är inte illa. Kanske borde jag ha satt ett större mål!!  

  • 79 visningar

Gillar