Tävling

Hej! jag har glömt bort er. Det händer ju lite nu. natten onsdag till torsdag kom ju årets första fölunge Kazziopeja. e. Emmerton. Lite skranglig i benen fortfarande.

I går packade jag och red ett pass på Lady som skulle vara förberedande inför dagens hopptävling. Jag red på vallen eftersom ridbanan stod under vatten, men också för att inte bara sitta på ridbanan och rida hela tiden. Lösgörande och tempoväxlingar i fokus. Det brukar vara det ultimata dagen innan tävling. Jag vill inte sitta och lösgöra, eller korrigera hästen fram för skänkeln på framridningen för att den inte är igenom. Det vill jag ha avklarat dagen innan. Framridning ska vara uppvärmning. Sedan putsade jag och la fram alla grejer till i dag.

I dag hade jag mycket publik med mig. Mamma, pappa, Bella, Emil, Camilla och Catrin. Roligast var ändå att Catrin fick komma med och se mig tävla. Hade inte en tanke på det från början men det klart att hon ville hänga på!

Jag red en 110 klass och det kändes bra. Jag måste bara komma bort från handen på räckena (det är då hon klankar i bommarna). Lady var super fin i dag efter ridpasset i går och jag hade både knoppat henne och målat nagellack innan vi åkte. Här kommer en film!

​Om jag inte hade gjort ett misstag och rivit hinder nr 11 så hade vi blivit trea, nu blev vi femma och utan placering. 

  • 114 visningar

Gillar