Tankar

Gaach vad det är mycket just nu. I dag har jag skrivit ut papper hela dagen känns det som. Klubben har mycket på gång just nu. Ansökningar, träningsläger och julaktiviteter. Men det är inte det enda. Kursen jag går nu avslutas den 11 dec och det är enormt mycket att tenta. Direkt efter så börjar en ny kurs som hinner starta innan jul.

Har varit ganska skönt att vara en stund i stallet och gjort rent. Man rensar lite tankar som man annars inte hinner tänka. Man kommer på nya tankar och nya idéer. Det gäller att skynda långsamt och effektivt.

Eldar som en idiot hemma så att kylan inte ska försvinna i helgen när vi är på fastlandet. Det ska diskas och packas och pluggas. Jag vet att jag hinner allt.....det brukar jag göra. Även bloggen har blivit ett sätt att dela med mig av mina tankar och vad jag gör till andra. Konstigt att det kan vara intressant egentligen. Jag har tvivlat många gånger på att fortsätta eller inte med bloggen. Dock verkar det som om många tar del av mig här och trivs med det.

I går kollade jag lite på fälttävlan ifrån Friends. Kolla här: Fälttävlan

  • 60 visningar

Gillar