Tänk och tyck

Vill jag ens skriva detta?

Ryttareliten som sänds på SVT får mig att inte vilja bli bäst. Åt minst Onne inte bli som dem. Å andra sidan har mitt mål aldrig varit att bli bäst. Jag har ju lärt mig att ens framgångar är beroende av andras misstag och beror inte på att man själv presterar bra utan att andra gör det mindre bra just då!

Detta är ju bara ett tv program och det beror ju mycket på hur programmet vill att ryttarna ska framstå. Men hur vill jag själv framstå som ryttare? Det har jag inte klurat ut riktigt ännu. Men jag upplever att det finns många som vill att ryttare ska framstå just som i programmet Ryttareliten. Som tur är har det inte förändrat mina fördomar eller mina tankar om eliten. Undrar vad eliten tror om mig? Jag tror att vi inte ska tycka och tänka så mycket om andra, man borde gå in i ett sorts fokus och fokusera mer på sig själv och mindre på andra!

Men hur lätt är det egentligen att hela tiden ha sig själv i fokus när man hela tiden omges av tänk och tyck från andra. Man får ju självklart inte glömma bort att ta till sig kunskap från andra det gäller att skaffa ett filter som sållar bland all info. Det finns en viss skillnad mellan tänk och tyck om andra och den verkliga kunskapen. Jag tror att den äkta kunskapen kommer från de som egentligen inte vill förmedla den till andra....... vad tror ni?

Så varför förmedlar jag detta? Ehhhh........ Lite tankar som ingen behöver ta åt sig av, sålla det som ni vill åt!!! 😄

  • 109 visningar

Gillar