Täcken

Ja vad ska man göra med alla täcken!!!! Tror att Othello har förstört fem täcken bara sedan de behövde täckas. Alla täcken har varit i olika prisklasser. Men han går i en skog och tydligen är träden lockande till att förstöra täcken med. De har ju toppenbra vinskydd i skogen så jag vill ju inte flytta honom till annan hage heller. Bytte ett täcke till i dag. Satte på honom ett helt och valde att lägga på ett halvtrasigt täcke utanpå i fall att han skulle få för sig att vilja ha sönder detta också. täcken som han har förstört har varit dessa:

Bucas , Amigo, Ullareds täcke, Hansbo och Hööks modell.

Jag fick ju ett jättefint täcke till honom i julklapp av Emil. det skulle ju vara typiskt om han förstörde det, så jag har inte vågat lägga på honom det än.

Cylin hade jag in i dag och putsade lite på henne, friserade och kollade magen!! Hon tycker det är skönt att gå utan täcke i boxen på natten så att hon får klia sig lite i bland. I natt blir en sådan natt. Stallet är ju ganska varmt när alla hästar står inne och värmer upp det. Hon har verkligen blivit tjock nu. Nu väntar jag bara på att det ska komma ut en liten krabat.

E. Fighting Alpha 1190 U. Cylin de rose

Namnförslag mottages!!!

 

  • 78 visningar

Gillar