Svar på en fråga:

Jag fick en kommentar :


Så jag tänkte berätta lite om vad jag läser och varför. Ni får min lista på bloggar i den ordning som jag oftast läser dem!

Nr1 Amanda Gullström http://agequestrian.blogg.se

Jag läser hennes blogg som inspiration. Hon är på de lite större tävlingarna, köper och säljer hästar och utbildar själv.

Nr2 Captain Tourettes http://nouw.com/tourettes

Denna blogg läser jag mest för att den är humoristisk. Den handlar även om hästar men inte på samma sett som många andra bloggar!

Nr3 Emma Mattisdotter http://emmamattisdotter.blogg.se

Av någon anledning så har jag länge inspirerats av dressyrbloggar. Denna blogg är en av dem jag gillar, här är det vardagen och tävlingar för Emma som dominerar!

Nr4 Nina Rademaerkers http://ninasrader.se

Ännu en dressyrblogg. En yngre förmåga med en tävlingshäst och ett spännande liv!

Nr5 Amanda Björk http://lifeofshowjumping.com

En blogg i utlandet. Hennes sambo tävlar på hög internationell nivå. Tillsammans har de lilla Alex. Denna verksamhet är intressant att följa. Det handlar mycket om hoppning.

Nr6 Josefin och Helen http://josefinhelen.blogg.se

En blogg med två tjejer i min egen ålder från ön som skriver. Jag läser denna blogg för att det är spännande att följa på nära håll men samtidigt så långt borta....

Nr7 Frida Hallgren http://fridahallgren.se

Denna dressyrblogg låg som nr 1 tidigare men den har varit ganska tom senaste månaden. Tävlingar och vardag i denna blogg också.

Utöver dessa sju bloggar har jag några sidospår som jag brukar falla in på i bland, jag har bara inte riktigt bestämt mig för om de ska hamna på min lista än 😄 det återstår att se. Jag har hittat två nya den senare tiden.... De presenterar jag en annan gång. Hoppas detta var ett bra svar på din fråga!?

  • 75 visningar

Gillar