Surr

De första dagarna på 2018 har varit ganska tomma när det gäller inlägg här. Det nya året firades hos Linus och Marie med trevlig middag och sällskap. Sedan dess har det nästan bara varit häst. Mer och mer tid går till hästarna eftersom det är den årstiden just nu. Som tur är har vi camilla som gör mycket runt omkring, några dagar mitt i veckan.

Det har varit ett väldigt surr runt djur som far illa under nyår på grund av raketer och annat som smäller. Kanske är det uppståndelsen kring denna debatt som får folk att tänka som de gör.... för några dagar sedan (efter nyår) kastades en raket ut genom fönstret på en bil rakt in i fölungarnas hage i mörkret. Det small!

Som tur är tar vi in hästarna tidigt och ingen fölunge fanns i hagen just då. De går ju där varje dag i sin hage. Nästan alla hästar stod inne i stallet strax intill hagen, vilket fortfarande innebär att det skrämmer dem. Fy vad tråkigt!

Jag förstår inte ens att man som människa kan tänka sig att kasta en raket i syfte att skrämma djur!

Början på året har varit härligt eftersom jag kunnat göra allt i hästväg ännu lite bättre. Det känns som om jag är super taggad till att börja träna igen och att jag ser fram emot kommande säsong.

Det är just nu spekulanter på Kazpian som prov rider honom lite titt som tätt. De får god tid på sig eftersom han inte är så gammal och vi är inte i behov av att sälja honom snabbt!

I helgen blir det att motionera på hemmaplan. Det blir annars många vändor till ridhuset!

  • 212 visningar
  • Nära Hemse

Gillar