Sundre och Hoburgen

En härlig tur till min vän Frida som bor i Bursvik​ blev det i dag. Vi lunchade (potatissallad och rostbiff) vid Hoburgen och havet vi satt en stund i solen. Självklart har ju Frida och jag en massa saker att prata om. Vi åkte sedan vidare till Sundre. Vi gick en tur ned till havet och det var massor av blåsippor i skogen. Det är ju vårtecken om något!

Jag och Emil funderade på att åka på biopremiär i kväll, men så blev det inte vi han inte till kl 18 och den sena bion blir alldeles för sen för oss som har en timme hem på kvällen. Så vi tänkte lycksa till det med att göra hamburgare och kolla TV i stället. Bion går ju fler gånger än bara premiärdagen!

Emil och jag han ta med oss varsin häst till ridhuset i eftermiddag. Othello och Kimmozabe. Vi ställde fram några små linjer och hoppade lite lågt inför fredagens tävling. Emil ska tävla Kimmozabe 1.00m och 1.10m och jag ska tävla Othello 1.00m. Emil ska även tävla Kovo 1.20m och 1.30m. 

Det kändes bra att bara småhoppa lite i eftermiddag. Othello kändes med mig och riktigt fin, dock behöver han ju verkligen skos om. Jag hoppas att Emil hinner slå emellan med att sko honom någon dag nu snarast. Jag har en bra känsla inför tävlingen och hoppas på en lika fin runda som förra tävlingen, om inte ännu bättre. Jag har även lite tankar och idéer på hur jag ska ta mig vidare till nästa höjd och nästa steg. Efter denna tävling kommer jag inte tävla förrän första helgen i maj och kommer då lägga in lite större hinder i min träning. Som det har sett ut nu så har jag inte tränat på några större banor eller hinder, vi har bara lekt runt lite lätt. Nu känner jag dock att jag fått bättre koll på honom och han känns redo på något vis. Det vill ju till att vi tränar på att hoppa banor och linjer samt hittar styrkan i galoppen och kroppen. Annars är det lätt att falla tillbaka och att jag måste börja om igen, det vill jag ju undvika!  

  • 59 visningar

Gillar

Kommentarer