Stressad mage

Så blev det onsdag igen. I fredags hade jag ett riktigt bra pass i skogen. Utan musik i lurarna så fixade jag att tangera mitt PB. Men i måndags så sprang jag en timme långsamt och benen kändes allt annat än pigga. Hur kan det vara att det skiftar så snabbt. Två vilodagar brukar göra mig pigg. Ja ja. Jag tänker försöka träna måndag-torsdag denna vecka så får jag testa hur det känns i helgen. Igår cyklade jag 40min på motionscykeln, Då kändes benen bra.

Både Rose, lady och Kazaro har känts bra i veckan när jag har ridit. Det börjar lossna i traven på Rose men galoppen är svag. Lady han kännas mjuk och fin hon är ganska tjock bara. Det är bantning som gäller för hennes del. Hon som aldrig har varit tjock i hela sitt liv. Kanske börjar hon bli gammal tror emil. Jag tror bara att hon har mått bra av att inte tävla lika mycket under pandemin. Hon har ju lite stressmage eller har haft. Hon är en väldigt lugn häst på utsidan, men kan vara stressad på insidan.

Det är mitten på september och vi har fortfarande riktigt varma och fina dagar. Nu kommer nog den lite kallare och regniga hösten vilken dag som helst. På fredag fyller emil år och ja jag hittade lite presenter till slut.

Kazaro

  • 0 visningar

Gillar

Kommentarer