Stockholm

Lite trött efter dagens starter får man nog säga. Vi kom till ryttarstadion igår kväll och lady börjar kännas resvan nu.

Jag var uppe tidigt i morse och fodrade vid 6. Jag har lady i "tältstallet" på stadion, super bra och mitt på tävlingsplatsen. Jag knoppade super snabbt i dag med lite större dressyr knoppar och gick sedan hopp banan kl 8.

Startade dressyren kl 9.30. Hade 56,3 straff eller 62% efter den starten. Vi kunde ha gjort många saker bättre. Vi var lite spända båda två tror jag. Nöjd med en 8 på traven som vanligt.

I hoppningen fick jag ett ner och vi ligger nu på 60,3 straff inför morgondagens terrängprov. Hoppningen kändes egentligen bra, jag fick henne lite flack på en oxer och hon rev med bakbenen.

I morgon väntar en rätt svår terräng med många maxade hinder och svårigheter. Vi får helt enkelt se.... hon har ju inte gjort det här förut.

Ett roligt ställe att åka till tycker jag! Många stora fina banor och många fina hinder. Det blev även en fin bild på Emil som får vara en fin hästskötare hela helgen. Mamma och pappa hängde på och är här och tittar.

I morgon veterinär besiktigar jag Lady kl 9-10. Startar först någon gång mitt på dagen. Jag har klarat mig ifrån regnet i dag och hoppas att det inte regnar i morgon.

  • 130 visningar

Gillar

Kommentarer