Starten på veckan

I ärlighetens namn har jag känt mig trött de senaste jobbveckorna. Förra veckan va extrem, jag gick och la mig halv nio på onsdagen och sov till kl halv åtta på torsdagen. Sömn är viktigt men jag har ju inte hoppat över något här hemma för att jag är trött. Trött måste man få vara ibland så är det bara. Känner mig fortfarande lite trött.

I dag är två hästar ridna, Rose och Kazaro. Jag har satt ihop ett eget träns till Kazaro nu. Han har tidigare använt kandidos träns eftersom de har samma storlek men det kan köra ihop sig lite som häromdagen när vi skulle rida hästarna samtidigt. Vi har inte så mycket träns till övers, så det fick bli ett ihopplockade av extra delar.

Jag har också beställt en golvlampa till gymet. Nu när tavlorna och speglarna sitter uppe så vet jag inte om det kanske blir för mycket. Men nu är den beställd så jag får nog ha den i ett annat rum om det skulle bli för trångt.

Ikväll har jag inte tränat. Jag slösurfade lite bland skor och jackor till våren. Men jag har inte hittat något i min smak än.

  • 56 visningar

Gillar

Kommentarer

corneliavilhelmssoon
corneliavilhelmssoon,

Det där med tröttheten kan vara så jobbigt alltså, hoppas du får upp energin snart igen! Ta hand om dig <3

nouw.com/corneliavilhelmssoon