Startar veckan 🐮

Lugn start pÄ veckan. HÀstarna startar med en vilodag. Jag har bara ridit Adele i eftermiddag. Det har varit en hel del blÄst och dÄ kÀnner jag inte att jag vill rida hela högen med unghÀstar. Adele Àr inte sÄ kÀnslig och dÀrför fick hon ett arbetspass. Hon sköter sig fint och nÀsta gÄng Àr det dags att galoppera.

Den lugna starten gav mig tillfÀlle att sova en timme pÄ soffan innan kvÀllsmaten. Precis vad jag behövde efter massa jobb.

Denna vecka mĂ„ste jag försöka se till att trimma Ares ordentligt. Troligtvis kommer han att gĂ„ pĂ„ dressyrlektionen pĂ„ torsdag och dĂ„ vill jag gĂ€rna att han ska vara klippt. Vi fĂ„r se om jag hinner klippa i morgon eller pĂ„ onsdag. Han har aldrig varit klippt tidigare, sĂ„ det gĂ€ller att vara i rĂ€tt ”mood”. Lady kommer klippas sĂ„ sent som möjligt. Nu Ă€r det viloperiod och dĂ„ behövs pĂ€lsen. I slutet av januari brukar jag försöka spara hennes klippning till. DĂ„ behöver jag oftast bara klippa henne en gĂ„ng.

Lady kommer att fÄ tre veckor vila nu och sedan tre veckor kondition och styrketrÀning inför kommande sÀsong. Ares och kandido inleder tre veckor kondition och styrka nu och fÄr sedan lite mer markarbete i tre veckor. Troligtvis kommer de att gÄ pay & jump i Tingsryd 1 dec.

  • 166 visningar

Gillar

Kommentarer