start

Jag hade en bra start på min först vecka på universitetet efter sommaren, regnet öste ner och jag tog bussen i stället för bilen. Missade den tidigaste bussen hem och tog i stället en snabb lunch med pappa. Det var ju nästan bra att jag missade bussen och att pappa kunde ta en tidigare lunch. Han visade massa fina bilder på deras nya båt som de har seglat hit från södra Sverige. Lady in red heter hon. Det låter nästan lite som ett hästnamn i mina öron, fin var hon i alla fall!!

Jag har inta bara haft start med pluggandet igen. Även start på ridskolan där jag jobbar. Många nya elever och jag ska försöka organisera det lite. Det är alltid rörigt i början innan man får in rutiner och lär känna alla. Jag får fortfarande lite minnen ifrån när jag själv gick som barn på just den ridskolan. oj oj vad man var nervös varje gång. Min ridlärare var min stora idol. Nu har jag henne som elev i en av mina grupper. Nästan lite konstigt......

I dag har jag unnat mig en stallfri dag och i morgon blir det råplugg och då menar jag verkligen det. Upp tidigt och rida hästarna och sedan sätta sig vid datorn och läsa artiklar. Min litteratur har ju så klart inte hunnit komma än och jag som inte beställde alla böcker. hjälp mig!!! Denna kurs är det många böcker i. Sista september är det tenta. Jag tror jag ska ta mig i kragen och beställa några fler böcker i morgon.

​Jag uppdaterar mer under dagen i morgon. Jag har lite svårt att hitta på vad jag ska skriva här just nu, det brukar lätt bli så att bloggen kommer i sista hand när jag har mycket att göra.

  • 41 visningar

Gillar