Start

Starten på denna vecka känner jag att jag givit all in! Praktik, jobb på ridskolan och att se till att fixa en dressyrtävling till helgen. Jag fixar med startlistor, ryttarmedelande och TDB i vår klubb. I bland lyckas jag och i bland misslyckas jag, som med allt annat. Man är ju inget annat än människa. Gårdagen var så full att jag inte han skriva ett enda ord här. Blev lite negativ och stressad på cuppen. I dag är jag mer avslappnad.

Jag var hemma halv tre och han tömköra Othello lite innan jag åkte till ridskolan för att hålla kvällens lektioner med 12 barn och tre vuxna. Fokus med Othello var övergångar i skritt och trav, lång låg form, travbommar och galoppbommar. Lekande lätt för lilla smidiga hästen. Han tyckte det var kul med lite annorlunda träning i dag verkade det som. Han har inte känts så taggad hemma på sista tiden, det behövs lite omväxling i det vanliga arbetet. Passet blev ett kortare men intensivt pass. Jag vill inte arbeta hästen för länge i töm, eftersom det blir mycket runt på volt.

Denna vecka ska fokus ligga på galopp och styrka. Det kommer att bli studs+ bommarbete, fem och en halva och galopparbete på vallen. Hoppas att jag hinner få till alla pass utan att det blir för mycket. Jag kommer varva detta med bara rena joggingpass i tömmen.

Lika viktigt som träningen denna vecka kommer att vara, lika viktigt kommer det vara att jag verkligen pluggar. En period som praktiken kommer det att vara svårt att vara disciplinerad på hemmaplan. Jag har ändå ganska mycket uppgifter att göra denna gång.

  • 74 visningar

Gillar