Spana in en Gekå kasse

Tänkte att ni skulle få titta ner i en av kassarna som kom hem ifrån Ullared i går. Påsen som ska ut i stallet innehåller detta:

Ett regntäcke i st 145. Det blir ett täcke som kommer användas på Kazaro när det blir kallare. Alla andra har täcken utom han, eftersom han är här lite tillfälligt.

En halsförlängare att longera Kandido med. Helosan, helosansol, plåster och blåspray till hästapoteket. Apoteket i stallet behöver fyllas på med flera saker. Så jag ska på apoteket i morgon tänkte jag.

Det blev våtservetter på burk, liniment och hästgodis också. Ja och en borste, jag och Emil har inte många borstar. Kan behövas när man är fler än två som borstar hästar i stallet. Här har inte hästarna sin egen borste utan vi har samma borstar till alla hästar.

Det kom hem flera saker från Ullared så klart, tänkte inte ta kort på allt. Lite kläder (bara några få), två lampor till fönsterna nu när det blir mörkt. Kattmat, påsar och rengöringsmedel. Schampo & balsam, tvättmedel och sånna saker som alltid går åt. Skulle tro att vi åker dit lite närmare jul, kanske inte i år men en annan gång. De har verkligen fina julprydnader.

  • 106 visningar

Gillar