sorgligt

Har varit hemma sjukskriven i dag med. Tog det lugnt hela förmiddagen och kvicknade till lite på eftermiddagen. Fixade stallet och var på Hemse och hämtade lite ny datorutrustning till ridklubben. Allt är under installation nere i hela köket. Någon trivs när det är mycket knappar och sladdar. 😉

Jag tog mig även iväg till ridhuset och hoppade lite smått med Othello. Det går bättre och bättre måste jag säga! Gillar att rida honom mer och mer! Det ska bli spännande och se vad jag kan göra med honom i framtiden.

Sedan har jag tagit ett lite sorgligt beslut i dag. Tänker sälja min kära bil. Ja jag vet att det kanske är korkat men jag kommer klara mig bra utan den.  Inte tänker jag skaffa någon ny bil heller. Emil sålde sin Saab i somras till någon på fastlandet som ringde för någon månad sedan och undrade om vi inte hade någon mer Saab att sälja, för han var nöjd med köpet. Då hade vi ju ingen Saab till salu men det kan man ju alltid ändra på! Ja jag får se hur det slutar, men det är värt att fråga honom ifall han vill köpa den i alla fall.

  • 62 visningar

Gillar