Söndags fix

Att vakna en vanlig söndag är vanligtvis super skönt. I natt sov jag riktigt ur uselt så jag hade helst gått upp kl 6, men det gjorde jag så klart inte.

Jag började min söndag med lite fix inne, städa, tvätta, diska och sådant som man glömmer att alla människor gör. Sedan åt jag en snabb lunch med Emil innan han åkte till Gotland. Gillar normalt ensamhet, men just nu känns det väldigt ensamt.

Under eftermiddagen fick jag lite mer energi och red Kandido ett dressyr pass på ridbanan. Dressyr vet jag inte..... men övergångar och åter övergångar är det som oftast måste tränas när jag rider henne. Hon är inte riktigt hemma i min ram just när det gäller övergångarna.

2mil på cykeln och sedan en timme promenad i skogen blev min eftermiddags chill.

Jag vågade inte leta svamp ifall jag skulle gå vilse. Sprang dock på några vackra svampar ändå. Jag letade lite ridvägar istället. Tror att jag har hittat en riktigt bra motionsväg för både hästar och människor men det va en lång väg att gå. Jag vände när jag kom till detta ställe.

Jag följde hela tiden hov spår så jag antar att det är flera som rider där. Jag får utforska närmare på tisdag när Emil är hemma igen.

Nu är det soffläge med katten som sällskap efter en dusch. Ska öppna min bok och inte stänga den på någon timme. Den börjar bli lite spännande så där i mitten, bara 500sidor kvar!

Kvälls mys!

  • 100 visningar

Gillar