Söndags fix

Vi kom hem i lagom tid i går. Vi han lagom till att se Mellon. Inte för att vi följer det så hårt men det va mysigt att få en stund hemma innan det va dags att gå och lägga sig. En hel dag utan att göra något, bara sitta i bilen hela dagen. Gissa om den egna sängen va skön att krypa ner i!?

I morse låg det ganska mycket ny snö på marken. Skotta och fylla på vatten till alla djur. Härligt att kliva in i stallet igen. Här har vi ett snö lejon som var super mysig när vi kom hem.

I dag har jag fixat lite i stallet och Emil har fixat med sin bil. Jag har snart tvättat all tvätt (fyra maskiner) som har blivit liggande. Jag brukar annars tvätta en gång i veckan, men nu har det blivit liggandes några veckor.

Lady fick nya skor, snösulor och broddar i dag. Nu ska vi trimma dressyr hela veckan eftersom vi ska tävla två klasser nästa söndag. Vi får se om jag kanske åker till ridhuset och rider igenom programmen någon kväll. Det hade varit bra!

I kväll ska jag jogga igång lady med lite lösgörande arbete på ridbanan. Det blir att pulsa i snö, eftersom vi inte har hunnit skotta banan. Ares ska få gå i töm tänkte jag. Emil åker till Gotland i kväll, så vi får klara oss själva tills på tisdag.

Jag rider gärna innan hästarna ska tas in för natten när det är kyligt ute. Så att de inte blir kalla när de får gå ut efter ett svettigt pass. Jag har inte klippt någon av mina hästar än. Det är bara Kandido som blivit halvklippt. Lady ska klippas i veckan innan tävlingen.

  • 111 visningar

Gillar

Kommentarer