Söndag

I dag har vi egentligen inte gjort så mycket. Jag började dagen med att ge stalldörrarna lite ny utsida. Sedan skruvade jag isolatorer i nya hagen, plockade undan alla hinder från ridbanan och organiserade lite i hinder skjulet.

Lite lunch och sedan ett dressyrpass på lady! Jag tränade lite på olika rörelser ur programmet som jag ska rida på söndag. I dag satt inte allt och det brukar vara därför det är bra att rida rörelserna separata ur programmet några gånger. Lady kändes mycket fin stundvis, jag måste hitta tillbaka till min dressyr ridning bara! Det är svårigheten med att rida flera grenar tycker jag!

Sedan en dusch och i väg till Älmhult för att samla lite inspiration. Jag och Emil kollade på 140 och 145 hoppningen. Det har varit stora ponnytävlingar i Växjö samtidigt som det har varit nationell ridhäst hoppning i Älmhult. Så vi har kollat in båda tävlingarna som ligger väldigt nära oss. Det är inte så svårt att hitta inspiration med så mycket bra ridning på nära håll.

När vi kom hem var Emil tvungen att rida lite han också. Jag fodrade lite hästar och såg till att de har vatten. Sedan blev det en sen söndags middag.

  • 92 visningar

Gillar