Söndag

I dag har jag en ledig söndag. Det blev lite så eftersom min litteratur inte har hunnit komma ännu. Jag får helt enkelt hålla tummarna för att de kommer i morgon.

Under förmiddagen var jag iväg med Cylin som sällskap till Hannas tvååring som skulle löshoppas. Det gick bra och Cylin är ju en trygghet för de mindre rutinerade hästarna. Hon är nästan lite arbetsskygg som pensionär. Det verkar som om hon är rätt nöjd med sitt och det hon har åstadkommit i arbetet med att vara tävlingshäst och tränings kollega. Just nu är hon rätt bekväm i rollen att ha stor mage och vara välmatad.

Under eftermiddagen har jag tagit tillfället i akt och genomfört den webbaserade delen i basutbildningen för ridsportens ledare. Jag började på detta innan sommaren men har haft allt för mycket att gjort och har inte hunnit förrän nu. Styrelsen i GRF har alla börjat på denna och i och med att jag blivit invald som grenledare i fälttävlan så fick jag haka på. Emil är lagledare för vårat hopplag i div2 allsvenskan hoppning så han ska gå två steg nu i veckan. Jag har pushat honom lite att gå eftersom jag tycker att det är oerhört nyttigt att reflektera kring sin roll som ledare men också som person i många olika roller. Jag har i alla fall klarat alla webbtester i eftermiddag och känner att jag har lite koll till nästa träff. Nästa träff skulle nog ha varit under tisdagen men eftersom jag jobbar på ridskolan då så får jag skippa det och ta det vid annat tillfälle.

I kväll ska jag till mamma och pappa och äta mat eftersom Emil åker på Basutbildningskurs. Jag ska titta på deras fina båt och bara umgås lite med dem. Det känns som om det var ett tag sedan jag träffade dem.

  • 45 visningar

Gillar