Söndag

Catrin kom och red med mig i dag. Hon fick rida Othello och han såg så himla fin och prydlig ut när hon red. Jag red lady och de fick ett lite lättare pass i alla gångarterna på vallen. Det är otroligt nyttigt att se andra rida sin häst. Catrin inspirerar mig också mycket till dressyren som är det man jobbar på mest varje dag!

Var på möte på ridskolan i eftermiddag om hur vi ska lägga upp höstens lektioner. För min del blir det snarlikt förra terminen men med lite mera hoppning.

När jag kom hem han jag klä tre av fyra stolsdynor innan EM finalen i hoppning drog igång. Det är bra svenskarna, men inte tillräckligt bra! Hoppsugen som jag blev gick jag ut och byggde upp lite tittiga hinder att hoppa på i morgon med både lady och Othello. Det läskiga var väl lite mer för ladys skull då hon ska hoppa på puser i helgen. Där blir allt så stort och läskigt de första gångerna med unghästar. Othello tänkte jag hoppa igenom till helgen för att känna på hans hoppstatus..... Det slutade ju inte på topp förra tävlingen.

Tidigt i morgon åker jag även iväg med cylin för koll!! 🐴

  • 35 visningar

Gillar