Söndag

På söndagar är det mockning av hela stallet som gäller. Kl 9 fick vi ta in alla hästar som var ute, pga åska och regn. Lady blev lite orolig i stallet när åskan gick över oss. Kanske för att hon inte riktigt känner sig hemma här. Sedan blev det översvämning på hö ladan av allt regn som föll.

Jag red lite dressyr i dag samtidigt som malin red Editha i ridhuset. Malin tyckte att lady rörde sig fint. Jag tycker att hon passar ganska bra in här!

Det blev hamburgare till lunch. När vi gick ner till stallet igen så fick lady komma ut i en lite mindre hage. Hon gick mest omkring hela tiden hon är inte så van att andra hästar går in och ut hela tiden och att vissa går runt runt i skritten eller att det går jättestora kor i hagen bredvid. Hon är dock en riktig mys gris i boxen på dagar och kvällar.

I kväll putsade jag utrustning lite senare eftersom jag hjälpte malin att göra iordning lite hästar efter att jag hade ridit, då han jag alltså inte riktigt med mina egna prylar. Så här ser det ut där jag har mina saker! Nu är de fina igen. Sadelskåpet fick Emil ha på tävling såklart. Heidi och jag tvättade även lastbilen lite på insidan.

  • 153 visningar

Gillar