Sommarvärmen

Hej på er. Sommarvärmen tar hårt på en. I dag red jag Othello och Lady mitt på dagen när det är som varmast. Har ju jobbat och sovit. I natt blir det mer jobb. Det är inte lätt att sova i denna värme.

Othello reds i alla gångarter basic på ridbanan. Försökte få honom undan för inner skänkel i alla gångarter och sätta press på inner bakben. Det gick helt okej. Jag red inte så länge i hettan, men han fick ett bad när vi kom in i stallet igen. Något Som jag önskar fans i stallet var en klok spolspilta. Ett måste i  nästa stall!!!!

Lady red jag på ridbanan för första gången (den är inte staket runt). Det kändes säkert att trava i dag me trotts att skogen är farlig. Men det tycker alla våra hästar. Snart rider vi i den tredje gångarten. Dock var hon lite öm då det dök upp lite småsten under hovarna i bland.

Cylin och fölungen står inne på dagarna då de envetna flugorna jagar livet ur dem i hagen annars. I dag fick de besök av farfar och Stina, när jag red på Othello. Synd att jag missade dem! Snart måste jag komma på ett bra namn åt den lille. Jag kan inte bestämma mig och nu lutar det åt att jag ger honom ett vanligt namn så som Ove eller Åke kanske 😃. Blir trött på att jag inte kan komma på något bra....

Zzzzzz

  • 56 visningar

Gillar