Sommarlov

Jag har tagit av mig min klocka av två anledningar 1: det är ju sommarlov och det är inte förrän man tar av sig klockan som man märker hur ofta man egentligen tittar på den. 2: det är ju inte helt fel att jämna ut sommar brännan lite.

Jag har tagit plats i solen ute i trädgården. Slappar lite och funderar på om jag ska börja läsa en bok. Att läsa utan att studera är ju lite annorlunda. Sommaren har ju kommit och att ligga på stranden utan en bok känns lite avskräckande.

Hästarna har kommit igång efter några dagars vila. Othello jobbas på töm över trav och galoppbommar och Lady jobbas lika dant fast uppsuttet fram tills helgen. Då blir det fokus på hoppningens viktigaste gångart galoppen igen. Jag brukar variera att rida på ridbanan och i sommarhagen om jag inte använder mig av bommar i ridningen. Att öva förvänd galopp brukar jag tycka är en perfekt övning med Othello på vallen, varierat med övergångsarbete i alla gångarterna. Lady ska träna övergångar och att byta galopp i nästa vecka. Hon ska ju först hoppa en pay & jump.

I kväll när det blivit svalare är det läge för ett joggingpass för min egen del igen. Jag har själv vilat i tre dagar och det brukar vara lite segt att ta sig ut i värmen. Jag brukar springa 6 eller 5 km. Sträckan som är 5km är längs kusten och på grusväg. Sträckan som är 6km går upp till stallet och den är asfaltsvägen. Jag försöker variera mig där men jag springer oftare den längre sträckan eftersom jag kan cykla i ena riktningen. Antingen hem eller till stallet.

Vet inte varför det är så populärt att ta kort på det man äter och lägga på bloggen. I kväll blir det fisk och inget av det som finns på bilderna. I går blev det en stor pizza i Tofta med mamma och pappa. Jätte mysigt att sitta där. Vi tog en tur till stan och åt glass och strosade runt i Visby hamn.

  • 31 visningar

Gillar