sommar!

AAaa....låg och stekte hela förmiddagen i solen med Frida. Passade fölunge!! Som tur var smorde jag in mig med solkräm. Det var säkert över 30grader i solen! Härligt var det i alla fall. Lagom mycket bränd blev jag, inte röd som tur var.

När Emil kom hem på eftermiddagen åkte vi till stan. Emil skulle fia ACC: n på sin bil och jag gick själv en runda på stan. Provade lite glasögonbågar på öster. Hittade ett par som jag verkligen fastnade för. De var riktigt bra pris på dem. Men jag har bestämt mig för att köpa glasögon när skolan börjar igen. Tänker att det kan vara bra då man får ta hem och prova bågar i två veckor och sedan byta och prova nya. Då kan jag prova ha dem på mig i skolan och verkligen känna efter om de sitter bra också. Så i höst blir det nya glasögon!!! Kan vara bra att ha ett par glasögon ifall linserna skulle krångla. Det var inte i går jag löpte glasögon om jag säger så!!!

Ett linne och lite hår och hudvård blev det också. 😄

Hästarna fick vilodag i dag. I morgon ska jag dock rida igenom Othello klokt igen. På fredag ska vi på återbesök till Johanna kl 13. Härligt och hoppas att det finns mer att göra med honom. Hingsten trivs bra i hagen och lyckades känna på strömmen i morse. Han lät som en gris, men det var nog bra att han kände tråden! Cylin ser ut att trivas som mamma och är mer lugn när det gäller sin lilla bäbis nu.

Maja!

  • 93 visningar

Gillar