Som ny

I går var Emil och jag på Brooklyn i Visby och åt burgare innan vi såg bio. Jag blev så mätt att jag knappt orkade gå upp för Visbys backar till bion. Jag har varit på Brooklyn tidigare och dit rekommenderar jag att man ska gå om man gillar burgare! Här hittar ni deras meny.

Bion vi såg var Teenage Mutant Ninja Turtles 2 i 3D. Den var rolig faktiskt. Jag har ingen relation till Turtles, såg aldrig på dem när jag var liten.... Men kan tycka att filmen var rätt kul!

I dag vaknade jag 04.40 och insåg att jag kunde sova flera timmar till. Men när klockan ringde fattade jag inte varför jag hade ställt klockan, vad skulle jag göra i dag? Pay & jump på puser så klart. Där har 55startande ekipage ridit fram till halv ett ca. Kul att så många kommer och vill hoppa där.

Sedan blev det en snabb lunch i stan innan vi begav oss hem igen. Mina hästar har vilodag i dag så jag tog tillfället och motionerade mig själv istället. Benen kändes pigga och starka, lite värk i underbenet fortfarande. Men det kändes ändå bättre än jag förväntat mig.

Efter stretching och dusch när solen ännu är uppe, så känner jag mig som en helt ny människa. Nu En lungan stund i soffan innan det är mat!!

Nytvättat tävlings schabrak. Rent och snyggt!

  • 172 visningar

Gillar