Snubbel trubbel

God kväll! Jag är just hemkommen från kvällens hoppträning med lady. Tyvärr ställde det till sig med lite snubbel på träningen i dag. Det gör att både hon och jag spänner oss lite och att den där korsgaloppen hittar fram i vänster varv i bland.

Det är så att hon har gått 8 veckor på sina skor nu och behöver skos om. Det är inte så att det brukar bli katastrofalt när hon har gått länge utan att skos, men jag känner enorm skillnad när det blir gjort. Jag har ju "turen" att ha hovslagare nära!

Jag är nöjd med träningen och vi hoppade bra trots att vi hade lite snubbel trubbel. Som tur var inte i närheten av något hinder. Lady kändes pigg och det kändes inte som om jag backade henne för mycket. Emil filmade lite och det ser ju ofta bättre ut än vad det känns (tycker jag när just jag rider). Jag väljer ofta att inte lägga upp så mycket träningsfilmer på min blogg. Jag vet inte riktigt vad ni tycker om det?

I dag införskaffades en ny laddar kabel till telefonen. Jag har varit livrädd rätt länge att den ska börja brinna, smälta eller explodera. I morse såg den gamla kabeln ut så här.

  • 115 visningar

Gillar