Smått och gott

Helgen har varit lång men bra. Lördagen avverkade jag 7 timmar på domarpraktik. Var ganska slut när jag kom hem så jag hade en ledig lugn kväll.

Söndagen hade jag världens bästa sovmorgon och red lite mitt på dagen. Åkte sedan med Emil när han skulle hoppa en klass på kovo, 120. Det var ganska soft att bara hänga lite på tävlingen och att bara ha en häst med sig som inte ens jag skulle rida. Emil och jag pratar även som bäst när vi åker bil, så vi han gå igenom en hel del på vägen till och från tävlingen!! Själva tävlingsresultatet är inte mycket att hänga i granen, men jag tror att Emil var nöjd.

På kvällen åkte vi till cylin. Emil verkade två hästar där. Sedan hade jag en lugn avslappnande kväll med en brasa och tv.

Nu är det sista tentaplugget tills onsdagens prov. Jag har varit i väg och pluggat hela dagen med Marie. I kväll blir det jobb på ridskolan.

I morgon kommer veterinären ganska tidigt och ska kastrera Kazpian och Ares. Resterande del av dagen ska jag plugga och på kvällen jobba på ridskolan.

  • 43 visningar

Gillar

Kommentarer